tisdag 15 november 2011

Jobba hos oss

BF9K
Systemet BF9K ska svara mot kvalitets-, miljö- och arbetsmiljökrav från samhället, byggherrar, beställare och användare under program-, projekterings- och produktionsfaserna i byggprocessen. Systemet används i alla uppdrag hos MZ BYGG, såväl i stora projekt som i byggservicearbetet. BF9K innehåller välstrukturerade rutiner för projektdokumentation, relations-handlingar och drift- och skötselinstruktioner.

Jobba hos oss
Alla våra anställda innehar bred kompetens och gedigen erfarenhet inom nybyggnation, service och renovering. Våra tjänster inriktar sig främst mot företag men vi utför även en del arbeten för privata beställare.

Jobba på MZ Bygg | Jobs on MZ Bygg

Superföretag
Vi på MZ bygg är glada och stolta över att vi nu är ett superföretag.
Veckans Affärer rankar varje år i samarbete med PAR årets Superföretag.
Superföretagen är effektiva, lönsamma, växer snabbt och har koll på finanserna. I år uppnår 318 bolag kraven för att hamna på listan. I Stockholm har endast 0,15% av alla aktiebolag kvalificerat sig för att hamna på listan.

Behovet av kunniga hantverkare växer i takt med nya kvalitetskrav och nya byggnormer. Det innebär att MZ Bygg som företag tillsammans med våra anställda får större krav på oss och vårt arbete. Ett professionellt utfört arbete är en viktig merit för oss.

Vi på MZ Bygg är alla professionella i det vi gör, allt från snickare till projektledare. Vi har rätt utbildning och många års erfarenhet för att leverera bästa möjliga produkt. Fortbildning sker kontinuerligt för att motsvara marknadens förväntningar.




Inga kommentarer: